Ring allerede nu: 9215 2650

Camper-Basen er en organisation, der aktivt arbejder for at fremme og opfylde de 17 verdensmål, som er udarbejdet af FN med det formål at sikre en bæredygtig udvikling for alle mennesker og planeten.

design/verdensmaal-globus-gennemsigtig-cmyk.png

Camper-Basen samarbejder med lokale og internationale partnere, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner for at skabe positive forandringer og bidrage til en mere retfærdig og bæredygtig verden for alle.

Organisationens indsats fokuserer på at skabe bevidsthed om verdensmålene, mobilisere ressourcer og skabe konkrete handlinger, der kan gøre en forskel i kampen for en bedre fremtid for alle.

En underafdeling af TJ Camper
– Du er i de bedste hænder

Camper Basen er specialister i autocampere

Hos Camper Basen er vi specialister i autocampere og har mange års erfaring i branchen og ikke mindst som autocampister. Vi er en underafdeling af TJ Camper.

Vi er et team bestående af 3 medarbejdere, der alle er engagerede i vores arbejde og vi gør alt for at yde god service, helt nede på jorden.

Vi er importør af 5 autocamperfabrikater, hvilket giver et stort udvalg af nye autocampere. Derudover importerer vi hvert år mange brugte autocampere til vores lager, men også på bestilling til kunder. Bilerne henter vi hjem med egen lastbil og vi står for hele processen med afgift og registrering på Danske nummerplader. Vores værksted sørger desuden for at bilerne er grundig gennemgået og eventuelt ekstra udstyr er monteret inden levering.

Campister gennem 30 år

Ligesom TJ Camper har vi i Camper Basen camperet siden starten af 90'erne, først i campingvongn, men siden 2016 har vi udelukkende brugt autocampere.  Vi har haft mange gode oplevelser rundt om i Europa.

design/image.jpg

Mange års erfaring giver dig tryghed

Med vores mange år i autocamperbranchen har vi stor viden om de forskellige modeller af autocampere, og det giver dig stor tryghed.

Vi vil gerne hjælpe andre med at få drømmen opfyldt, og bruge vores erfaring og viden til at sælge autocampere til dem, der vil udleve deres drøm om det frie liv på hjul.

Vi har fra dag et valgt at have fokus på at give den erfaring, som vi har fået ved brug af autocamper videre til vores kunder. Dette var startskuddet til opstarten af Camper Basen - en underafdeling af TJ Camper.

 

Få styr på sikkerheden og forbyg ulykker

Når man skal afsted til udlandet for første gang i sin autocamper, kan der dukke mange tanker op om sikkerheden i en autocamper.

Læs historie

Få rådgivning til det rigtige valg

Erfaring, kompetence og passion fra midt firserne til i dag - det er det, der gør at Camper Basen skiller sig ud. Vi vil med glæde rådgive dig, så du finder lige det du drømmer om

Kontakt os

bubble